Over Lento Zorg

Lento Zorg is een jong en dynamisch zorgbureau die zich richt op het ontzorgen van organisaties op het gebied van personele dienstverlening.

De verbinder tussen zorgprofessional en zorgorganisatie

Organisaties kampen met grote tekorten waardoor de zorg moeilijk gecontinueerd kan worden. Hoge werkdruk met als gevolg een hoog ziekteverzuim, een bekend fenomeen in de zorg.

Het doel van Lento Zorg is om organisaties bij te staan in het continueren van de zorg aan de cliënt. Wij brengen zorgprofessionals en zorginstellingen met elkaar in verbinding. Wij beschikken over een ruime pool aan interim zorgprofessionals die uw organisatie 24/7 kunnen en willen bijstaan. Wij willen uw organisatie graag bijstaan, en zijn bereid mee te denken om de perfecte match voor u te maken.

Onze visie en missie

Visie

Een brug vormen tussen de best gekwalificeerde zorgprofessionals en zorgorganisaties, waarbij we bijdragen aan de kwaliteit en continuïteit van zorg in Nederland.

Missie

Door middel van zorgvuldige bemiddeling en persoonlijke aandacht ervoor te zorgen dat iedere cliënt wordt gekoppeld aan de juiste zorgverlener, passend bij hun specifieke behoeften en wensen.

Het logo van Lento Zorg

De organisatie

Bij Lento Zorg gaan we verder dan alleen bemiddeling. Wij leren onze zzp’ers en zorginstellingen écht kennen. Wat drijft hen? Waar liggen hun kwaliteiten? En wat zijn hun specifieke behoeften? Alleen op die manier kunnen we zorgen voor duurzame samenwerkingen waar iedereen beter van wordt.

De voordelen voor zorginstellingen?

De voordelen voor zorgprofessionals?

Ons team

Voeg je koptekst hier toe

Schrijf je via ons inschrijfformulier in. Vul daarbij alle nodige gegevens in. Ingevuld? Dan krijg je van ons een wachtwoord toegestuurd.

Voeg je koptekst hier toe

Log in via ons portaal en upload de nodige documenten: VOG, certificaten, diploma’s, KvK inschrijving, etc.

Voeg je koptekst hier toe

Alles geüpload? Wij controleren de documenten. Alles goedgekeurd? Onze bemiddelaars gaan voor je aan het werk.

Waar wij voor staan

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Onze zzp'ers worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun kwalificaties, werkervaring, professionaliteit, betrouwbaarheid en inzet. En leveren consistente, hoogwaardige zorg.

Persoonlijke benadering

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke en sterke relaties met zowel onze zorgprofessionals als onze opdrachtgevers. Door goed te luisteren en in te spelen op hun specifieke behoeften, zorgen we voor een optimale match en een duurzame samenwerking.

Duurzame relaties

Wij geloven in langdurige en duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als zorgverleners.

Nog vragen?

Heb je nog aanvullende vragen? Of ben je gewoon heel erg benieuwd naar hoe onze koffie smaakt? Stuur ons dan een bericht via de mail, bel ons of stuur ons een appje! 

Een blije zorgprofessional met een zorginstelling op de achtergrond.