Wij bieden de juiste zzp'ers voor elke zorgvraag

Lento Zorg is een zorgbemiddelingsbureau dat zorginstellingen helpt bij de zoektocht naar personeel met de nodige ervaring en kennis om zo snel mogelijk mee te draaien. 

Zzp'ers voor elke zorgorganisatie

Wij merken dat er binnen de zorg een grote vraag ligt naar gekwalificeerd personeel. Er is veel uitstroom en een hoge werkdruk.

Als zorgbemiddelingsbureau helpen wij graag bij het oplossen van dit probleem. Door organisaties te leren kennen, zorgen wij dat de juiste zzp'er op het juiste moment bij de juiste organisatie terechtkomt.

GGZ

Laten we samen zorgen dat iedereen mentaal gezond is.

Ouderenzorg

Laten we samen zorgen dat iedereen waardig oud wordt.

Jeugdzorg

Laten we samen zorgen dat de jeugd gezond en veilig opgroeit.

GHZ

Laten we samen zorgen dat gehandicapten betekenis vol leven

En meer...

Een specifieke andere zorgvraag? Neem gerust contact met ons op 

Logo van zorgbemiddelingsbureau Lento Zorg

Bij ons vind je een kwaliteit zzp'er die voldoet aan jouw zorgbehoeftes

Kwaliteit zorg door een geschikte zorgverlener is essentieel, het gaat immers om de mens. Bij Lento Zorg controleren we zzp’ers op hun ervaring en kennis. Dit begint met de juiste documenten. Ook leren we elke zzp’er persoonlijk kennen, zo weten we precies voor welke organisatie zij het meest geschikt zijn.

Een zzp'er van Lento Zorg beschikt minimaal over:

1. Kennismaken met jouw organisatie

Voor ons is een persoonlijke benadering en goede communicatie belangrijk. Wij komen daarom graag bij organisaties langs om een inzicht te krijgen in de werkcultuur, werkwijze, behoeften, etc. Zo weten we beter welke zzp’er bij welke instelling past.

2. De juiste zzp'er vinden

Wij maken gebruik van ons netwerk zzp’ers en gaan op zoek naar de juiste persoon. Wij checken de zzp’ers in ons netwerk op de juiste kwalificaties en documenten, zo zorgen we voor de juiste zorgverlener voor in een organisatie. Bij voorkeur kiezen we iemand uit de regio waar de organisatie zich zelf bevindt.

3. Kennismaken met de zzp'er

Zien wij een match? Dan introduceren we de professional bij een organisatie. De manier waarop is afhankelijk van de wens van een zorginstelling. Wij kunnen de professional bijvoorbeeld langs laten komen voor een gesprek en/of eventueel mee laten lopen.

Waarom zorgorganisaties voor Lento Zorg kiezen?

Persoonlijke benadering

Wij geven een antwoord op de persoonlijke zorgvraag van een organisatie.  Voor een goede samenwerking onderhouden wij korte lijnen binnen een organisatie.

Snelle plaatsing

Dankzij ons portaal en uitgebreide pool van zorgprofessionals kunnen we snel inspelen op de personeelsbehoeften / zorgvraag van zorginstellingen.

Hr- en financiële expertise

Wij beschikken over uitgebreide HR en accountancy/financiële expertise als organisatie. Zo ontzorgen wij organisaties ook op financieel gebied.

Persoonlijke benadering
0 %
Succesvolle samenwerkingen
0 +
Zzp'ers in ons netwerk
0 +

Hoe mogen we je helpen?

Heb je nog aanvullende vragen over Lento Zorg als zorgbemiddelingsbureau? Of ben je gewoon heel erg benieuwd naar hoe onze koffie smaakt? Stuur ons dan een bericht middels onderstaand contactformulier of stuur ons een appje!

    Illustratie van zorgprofessionals die zijn geplaatst door zorgbemiddelingsbureau Lento Zorg

    Veelgestelde vragen

    Welk tarief rekent een zzp'er?

    Dit is afhankelijk van de zzp’er en de ervaring die zij hebben. Voordat je een zorgprofessional in dienst neemt, krijg je een compleet overzicht van de daaraan verbonden kosten.

    Je kunt het beste contact met ons opnemen via het bovenstaande formulier. Ben je al bij ons ingeschreven? Log dan in op het portaal en maak via daar een opdracht aan. Zo komt de opdracht automatisch bij de juiste zorgprofessionals terecht.

    Voordat we een zzp’er aannemen, doen we al de nodige controles om ervoor te zorgen dat de kwalificaties kloppen. Daarbij voeren we ook een persoonlijk gesprek. Nadat de zorgverlener bij een organisatie aan de slag gaat blijven we hen monitoren. Dit doen we door korte lijnen te houden met de organisatie en de zorgverlener zelf.